Indiana Bølle
- Den eventyrlystne Frække Kat =)

alder: 2,
Har du nogensinde mødt en attack kat? Garfield gå hjem! Navnet er en kombination mellem Indiana Jones og ordet 'bølle', og jeg må sige det passer perfekt.
Han elsker at udforske hvad der gemmer sig under sengen, og bag ved bøgerne i bogreolen (det er unødvendigt at sige hvad der sker når en kat kommer ind bag bøgerne i en bogreol og begynder at snuse omkring).
Han elsker at fange fluer og mus og myg og fugle, hvis han kan få kløerne i en. Jeg kan huske et tidspunkt hvor en stor fugleunge fløj ind gennem vinduet, og jeg var nødt til at redde den. Den var så bange at den tissede i min hånd og den sad bare fuldstændigt stille. Stakkels pjævs. det tog den over en halv time før den kom til sig selv igen.
Han ELSKER at hoppe op i den rene vasketøjs kurv og smide hans hår over det hele .... det er bare sååå vidunderligt.
heheheheheh .. og han er totalt hylende bange for edderkopper. han løber væk og gemmer sig ....
Når han er tilfreds er han den sødeste, han spinder og er så elskværdig, men hvis han er utilfreds ... spiser denne skønhed alle planterne, åbner skabene, dørene, kradser i møblerne .. og i dig hvis du kommer gående forbi ham, og hvad en fræk kat ellers kan komme i tanke om af onde ideer. Og så er han kræsen. Han vil sulte sig selv i over to dage hvis han ikke lige er tilfreds med makrellen. Derimod elsker han fuldstendigt smør, ost og Klejner.

Hvad kan jeg sige ... du kan kun elske ham.