17 Okt 2008
Så har jeg fået ordnet nogle af de bugs der havde indsneget sig da jeg uploadede det nye design i forhold til hhv. sverige, holland og usa gallerierene. Så nu skulle disse sider gerne fungere korrekt igen. Jeg har også rettet lidt på diverse index og ændret meta refresh til en ramme, idet dette for det første er hurtigere, og er betydeligt nemmere med det nye favicon.ico. Jeg har også lagt index op i både .se og .nl således at de viser .dk istedet for at vise gallerierne, og ændret linksene i sidebaren så der linkes til den direkte fil istedet. Noget nemmere og mindre omstændigt. Slutteligt har jeg fået lagt dansk tekst på de filer der var på engelsk. =)

16 Okt 2008
Jeg har nu lavet et favicon.ico som sidder og hygger sig oppe hvor den skal hygge sig til hjemmesiden. Jeg synes selv den er ret sej =)

3 Okt 2008
Idag har jeg lagt en masse tekst filer ind som ssi, hvilket jeg har hygget mig meget med, især fordi jeg gemte dem som utf, hvilket betyder at de ikke kunne finde ud af at vise æ ø og å men viste et eller andet sjovt. Herefter har jeg så hygget mig med at save as på samtlige tekst filer, så de bliver formateret som western. ja der var mange .... Samtidigt er der nogle billeder som ved en fejl er blevet slettet, på 'rejse' siderne, *ups* .. så de ser lidt sjovere ud end normalt, men jeg er for træt til at fixe det nu, så det bliver min næste prioritet. Venne billederne's stier har jeg dog fået rettet op på så man kan se billederne igen. En fjerde side er forresten nødt til at komme op, men det kigger jeg også på senere..

30 Sep 2008
Jeg har omstruktureret filsystemet, så det er blevet simplere at få implementeret forskellige styles. Så har jeg lagt det foreløbige op på nettet, selvom jeg endnu ikke er færdig. Sproglinks og andre styles virker fortsat ikke, da jeg vil have det nye look helt op at køre først, fordi det med det nye filsystem er meget nemmere og tidsbesparende. Linksene i venste sidebar peger for de flestes vedkommende enten på en side med indhold eller en tom side. Der er dog få undtagelser .. er et par kinks her og der, men går i seng nu, er træt! =)

23 Aug 2008
Idag har jeg ændret farverne på hjemmesiden, så det nye look er lige blevet lavet om igen igen igen hehe. Men nu tror jeg nok at jeg synes det er fedt nok. Så har jeg bestemt mig for hvordan skelettet skal bygges op, samt hvordan jeg navngiver filnavne så det bliver mere overskueligt for mig selv. Efter der er styr på det, er jeg gået igang med at få sat de individuelle sider op, så der ikke er blanke sider eller links som ikke virker.

22 Aug 2008
Idag har jeg sat et nyt look op på min hjemmeside. Jeg har sat nogle links op til henholdsvis sprog, samt til de gamle styles, men der er endnu ikke nogen af disse link som virker som de skal. Jeg har leget lidt med noget script, der dog ikke er færdig udviklet, derfor kan man opleve at når musen kører hen over style linkene så vil baggrunden skifte til en eller anden sjov farve =). Klikker man på et vilkårligt style link bliver baggrunden atter den rigtige farve. Jeg har bestemt mig for at arbejde skelettet på det nye look op først, og når det er helt færdigt med style sheets, shtml og diverse includes der skal til for at få siden op at køre, så kan jeg meget nemmere gå igang med at få inkorporeret de gamle styles, så man kan se historien og udviklingen i min hjemmeside. Der er nogle af side linksene der er blanke, og nogle der fortsat ikke virker. De der ikke virker er fordi jeg har en side med disse ting, hvor jeg lige skal have fundet dem frem. Men det er sent, så jeg vil gå i seng for nu, og kigge mere på siden i morgen.